Wie zijn we?

Een persoonlijke benadering, de bevordering van de zelfstandigheid en oog voor individuele ontwikkeling van elk kind staan bij Pagaddertje centraal. Wij hechten ook veel belang aan de samenwerking met de ouders, want zij zijn nog steeds de belangrijkste opvoeder. Daarom besteden wij iedere dag bij het brengen en afhalen van hun kleine spruit voldoende aandacht aan de mondelinge overdracht met de ouders. Elk kind krijg een heen- en weerschriftje waar u nog verder inlichtingen en bezigheden van uw kind kan volgen. Zo maken we van Pagaddertje een vertrouwde omgeving en al snel voelt het als een tweede thuis, waar ook ouders zich welkom voelen. En zo worden we … vriendjes voor het leven!

  • Onze kinderopvang wordt geleid door vier begeleiders met ervaring.
  • Alle begeleiders hebben een diploma kinderverzorging en volgen regelmatig opleidingen.

Wij zorgen ervoor dat uw kind in een leuke en gezellige omgeving vertoeft. Onze kinderopvang straalt een huiselijke sfeer uit waar ieder kindje zijn plekje kan vinden. Het is onze uitdaging elk kind een stabiele basis te geven.

  • Door onze verschillende opleidingen en werkervaringen proberen we dagelijks om mama’s en papa’s bij te staan bij de opvoeding van hun kostbaarste bezit. En natuurlijk worden we hierbij regelmatig bijgestaan en geëvalueerd door Kind en Gezin.